Alfa Solskydd logo

Telefon

08 - 749 20 38

E-post

info@alfasolskydd.com

Visste du att med rätt invändiga solskyddsprodukter kan man spara både el och pengar? Genom att använda bra invändiga solskydd kan du reducera din elkonsumtion avsevärt. I Solskyddsförbundets film nedan berättar Henrik om hur han lyckats minska sin elkostnad hemma. Tack vare 28 motoriserade rullgardiner runt om huset har han kunnat spara stora mängder el. Henrik har halverat antal kilowatt som han använder under ett år. Tack vare rullgardinernas motorisering kan han enkelt styra dem via sin mobil. Varje kväll innan han ska gå och lägga sig rullar han ned gardinerna. På morgonen vaknar han gott med vetskapen om att han sparat el och värme i huset.

Tar man hänsyn till skillnad i utetemperatur har Henriks solskydd och beteende sparat cirka 30% av hans elkonsumtion. Att investera i solskydd är ett kostnadseffektivt sätt att skapa hållbara rutiner i hemmet. Lär av Henriks tips i filmen och investera i rullgardiner till hemmet  som ger dig ett stort värde i flera år framöver. Scrolla ned för att se filmen!

Alfa solskydd hjälper dig med specialanpassade solskydd

Vi på Alfa solskydd har levererat högkvalitativa solskyddsprodukter till flera nöjda kunder. Vi tar fram måttanpassade och stilrena solskydd utefter dina behov. Tillsammans hjälper vi dig att hitta smarta solskyddslösningar till ditt hem. För oss är en bra kundupplevelse en central del i vårt arbete, från början till slut. Vi ser till att processen från beställning till färdig produkt blir så smidig som möjligt. Kontakta oss redan idag för rådgivning och frågor. Du är även varmt välkommen att skicka in en offertförfrågan.

Vi ser fram emot att få hjälpa just dig med hållbara solskyddslösningar!