PowerView® Motorisering – Motoriserade gardiner

Tänk dig en värld där dina gardiner kan agera efter dina behov, justera sig själva automatiskt och skapa den perfekta stämningen morgon, middag som kväll. Just detta är det fantastiska med PowerView® Automation – du kan programmera dina gardiner att placera sig precis där du önskar.

Med en enkel tidsinställning betjänas dina gardiner automatiskt – du behöver inte ens vara hemma!                                                     

Att dina motoriserade gardiner kan kopplas till en app öppnar verkligen möjligheterna till en precis betjäning. I PowerView® App kan du nämligen styra gardinerna som du vill, både vad det gäller att höja, sänka eller vinkla dem. Du drar bara lätt med fingret över skärmen till din smarttelefon eller surfplatta.

Välj om gardinerna ska vara batteridrivna eller strömförsörjda. Båda alternativen är lika enkla att installera själv.

En PowerView® gardin har många fördelar. Förutom att du kan få ditt hem att se bebott ut när du är på semester, betyder en motoriserad gardin att den har en kedje- och linfri betjäning som bidrar till ett säkrare hem där småbarn vistas. Kanske vill du också koppla ihop detta med ditt redan befintliga smart home system? Kontakta oss så berättar vi mer om alla möjligheter!

Ladda ner PDF

Beskrivning

Exakt styrning
PowerView® motorisering gör att du kan styra dina gardiner exakt så som du önskar, både när du ska höja, sänka, vrida eller föra dem i sidled.

Flexibel tidsinställning
Med PowerView® appen kan du enkelt skapa skräddarsydda scenarier, som styr gardinerna i alla rum så att de betjänas samtidigt eller i den kombination du bestämmer. Du kan också enkelt ställa in tiden, så att det sker automatiskt – så att du själv slipper. Du behöver inte ens vara hemma!

Energieffektivitet
Du kan själv enkelt koppla ihop tidsinställning med soluppgång och solnedgång. PowerView® appen räknar själv ut tidpunkt för att utnyttja solens energi maximalt.

Säkerhet
Du kan styra dina gardiner när du inte är hemma med hjälp av fuktionen RemoteConnect på din smarttelefon eller läsplatta – så att ditt hem ser bebott ut, även när du är bortrest.

Barnsäkerhet
Den enkla batteridrivna betjäningen är dessutom helt barnsäker eftersom inga linor eller kedjor behövs.

Många valmöjligheter
Med ett stort urval färger och vävar tillsammans med innovativa valmöjligheter får du gardiner som är lika vackra som intelligenta.

Batteridrift
De flesta gardiner med PowerView® är batteridrivna, och därmed lätta att installera, styra och underhålla. Batteriet döljs bakom överlisten och syns inte. Du kan även koppla PowerView® till en stickkontakt.

Ladda ner PDF

Ytterligare information

PDF

https://xoko.se/wp-content/uploads/2020/06/Luxaflex_Powerview.pdf