Myggnät

Under vår och sommar vill vi njuta av varma dagar och ljumma kvällar och nätter, och det är underbart att kunna ha fönster och dörrar öppna så mycket som möjligt. Tyvärr är det inte bara vi människor som trivs under den varma delen av året, det gör också alla möjliga flygfän och de vill gärna komma in i våra bostäder. Vill du vädra ofta och mycket och ha dörrar och fönster öppna krävs det myggnät i dörrar och fönster. Våra myggnät och myggdörrar passar perfekt i alla rum där du vill kunna släppa in frisk luft samtidigt som du håller myggen ute.

Myggnätsdörren är en skjutdörr som fästs innanför en utåtgående dörr. Dörren installeras genom att en tunn profil fästs i golvet med dubbelhäftande tejp och en lite kraftigare profil fästs med dubbelhäftande tejp uppe i dörrkarmen. Sidoskenor är skruvade på plats på båda sidor inne i dörrkarmen. Detta är den ram i vilket det veckade myggnätet löper. Nätet i myggnätsdörren veckas ihop när myggnätsdörren är öppen och sträcks ut med hjälp av inbyggda linor när dörren stängs, precis som med myggnätsfönstret.

Kategori: Etikett:

Beskrivning

Myggnet har en modern diskret design för att passa såväl i hemmet som i sommarstugan. Lätt att montera och lätt att använda. Nätet är veckat för att ta så lite plats som möjligt i inskjutet läge, för extra lång hållbarhet är det både vind- och vattentåligt. Myggnet monteras inuti försternischen/dörröppningen utan specialverktyg. Notera dock att Myggnet kan bara monteras där fönster/dörr öppnas utåtgående.

Ladda ner PDF

Ytterligare information

PDF

https://xoko.se/wp-content/uploads/product_pdf/Myggnat.pdf