VI BERÄTTAR MINIGOLFENS HISTORIA

Glöm trälådor och sliten bangolf
- Swing är den riktiga minigolfens hem.
Våra banor är tävlingsklassade och utformade av proffs
för största möjliga spelglädje och spänning.

.

VÄRLDSMÄSTARE
TAR NYA TRENDEN TILL SVERIGE

“Nu hakar vi på den internationella minigolfboomen här i Sverige och jag tror på en stark utveckling de närmaste åren. Swing ska ge besökare en förflyttning i tiden där 30-talet ligger i centrum. Det går utmärkt att spela festklädd och t.o.m. i högklackat – även om man kanske vill sparka av sig dem om man vill utmana mig, berättar Hans Olofsson, som är flerfaldig världsmästare i minigolf och grundare av Swing by Golfbaren”.

SWINGAS TILLBAKA
TILL FÖRBUDSTIDEN

Det är inte för ingenting som hela vår själ andas den amerikanska förbudstiden. På 1930-talet exploderade minigolfen fram som en rörelse – inte minst i gränder och på skyskrapornas tak i New York. Samtidigt blev alkohol helt förbudet och den mytomspunna speakeasy-eran med hemliga barer växte fram.

.
.

VÅR LEDSTJÄRNA: MARY

Mary Pickford var inte bara Hollywoods största älskling och stumfilmsskådespelerska under 1920-1930-talet. Hon var också helt tokig i minigolf! Så pass att hon öppnade en egen minigolfbana år 1930 tillsammans med sin man Douglas Fairbanks. Klart vi har namngett vår speakeasybar & Chambre Séparée “Mary Pickfords office” efter henne. Har ni inte besökt detta hemliga rum ännu? Boka vår combo “Mary Pickford’s choice”.

BRILJERA PÅ BANAN!

Vi lär dig att putta som en riktig minigolfmästare och inte som ett bandyproffs ;). Vi har samlat alla våra värdefulla tips i ett gäng instruktionsvideos med allt från hur du psykar dina motståndare som bäst till hur du väljer rätt klubba – så att du ska kunna briljera på nästa kick-off, AW eller kompishäng på Swing. Klicka på länken nedan för att se våra filmer.

.
Play Video

KOM OCH UPPLEV MINIGOLF PÅ RIKTIGT MED
NEW YORKS GRÄNDER OCH SKYSKRAPOR SOM KULISS.

Kära gäster & vänner!

På grund av rådande omständigheter tvingas vi nu vidta akuta åtgärder för att säkra vår ekonomiska överlevnad men framförallt för att värna om våra anställdas, våra gästers och samhällets välmående. Vi kommer löpande att följa och anpassa oss efter myndigheternas råd och uppmaningar. Vi håller tummarna för att läget stabiliseras och att vi snart ses på vårt älskade Swing igen!   ⛳️

Vi är så tacksamma för att ni alla kommer och gästar oss och för alla fina lovord vi får både muntligt & skriftligt🙏 Hoppas att ni inte glömmer bort oss under denna tillfälliga paus, för nu behöver vi er mer än någonsin!
Under tiden vi håller stängt vill vi erbjuda er att köpa våra presentkort med 25% rabatt i valfritt belopp både för privatpersoner & företag. Så fort läget stabiliserats så står vi redo och ser fram emot att ta emot er med samma fina service, samma goda mat, samma fantastiska minigolf och med samma underbara personal!!

För köp av presentkort, följ länk ovan️, ange kod: swing25

Swing öppnar igen den 18e Augusti
Spela minigolf utomhus - besök våra andra ställen

Ta hand om er alla nära & kära ❤️

Vänliga hälsningar,
Hans & Nathalie med personal