Fyra av en smakupplevelse

Ta en tugga av New York,
Hawaii eller Missouri.
Vår meny bjuder på ett
fyrverkeri av smaker med
inspiration från landet
där minigolfen föddes
på 1930-talet.

Ta en tugga av New York, Hawaii eller Missouri.
Vår meny bjuder på ett fyrverkeri av smaker med inspiration från landet
där minigolfen föddes på 1930-talet.

Ät & drick

Swing by Golfbaren har höga ambitioner att erbjuda bästa kvalitet & upplevelse i alla led. Vårt köksteam med kökschef Jose Campos i spetsen har därför skapat två olika menyer. Vi lagar i princip allt från grunden och erbjuder såväl egenskapade rätter & kombinationer som klassiker med inspiration från olika delar av USA. Vår Back Alley Bar erbjuder en Street Food-inspirerad meny som avnjuts i baren eller på minigolfen.

Vårt Dining Room med underbara takfönstret och härlig miljö erbjuder en liten men väl utvald meny för alla smaker. Vi ändrar & byter meny ca 4-6 ggr per år anpassat efter råvaror & säsonger.

Vårt barteam med barchef Calle Lundberg i spetsen har skapat ett utvalt men varierat dryckesutbud i våra två barer. Vi är lite extra stolta över vår egen Swing-öl som bryggs i samarbete med Klackabackens bryggeri i Kristianstad. Vår faiblesse för 30-talet avspeglas i ett varierat utbud av prohibition-klassiker i baren samt att vi för grupper har en tredje hemlig sk Speakeasy bar….

The Dining Room

The Dining Room

Sitt ner under vårt stora glastak som öppnar upp himlen och skapar en mysig miljö att äta i. Vi hämtar inspiration från det mångkulturella amerikanska köket, och menyn spänner från lobster rolls och sotad tonfisk till picklad tofu. Med kreativitet, lekfullhet och ständig förnyelse skapar våra kockar matupplevelser för hungriga minigolfare.

The Dining Room

Här finner du en lugn miljö att varva ner i efter en het runda minigolf. I The Dining Room hittar du mängder av goda favoriter som fått inspiration från det Amerikanska kökets hela spektra.
.

Utvalda favoriter

se hela vår meny här

Back Alley Bar

Back Alley Bar

Back alley bar

Smyg in bland gränderna till Back Alley Bar, luta dig tillbaka med en slice från Nat’s pizzalucka eller ta en kall dryck i baren.
Barmeny med härlig street food och allt från stenugnsbakade pizzor till smarriga burgare och finger food
– ett givet stopp innan, under eller efter minigolfrundan!
Här gäller endast drop-in.

Back Alley Bar

I vår Back Alley bar hittar du de bästa burgarna och olika sorters street food. Här behöver du inte boka något och kan bara smyga in efter en runda minigolf

se hela back alley meny här

Kära gäster & vänner!

På grund av rådande omständigheter tvingas vi nu vidta akuta åtgärder för att säkra vår ekonomiska överlevnad men framförallt för att värna om våra anställdas, våra gästers och samhällets välmående. Vi kommer löpande att följa och anpassa oss efter myndigheternas råd och uppmaningar. Vi håller tummarna för att läget stabiliseras och att vi snart ses på vårt älskade Swing igen!   ⛳️

Vi är så tacksamma för att ni alla kommer och gästar oss och för alla fina lovord vi får både muntligt & skriftligt🙏 Hoppas att ni inte glömmer bort oss under denna tillfälliga paus, för nu behöver vi er mer än någonsin!
Under tiden vi håller stängt vill vi erbjuda er att köpa våra presentkort med 25% rabatt i valfritt belopp både för privatpersoner & företag. Så fort läget stabiliserats så står vi redo och ser fram emot att ta emot er med samma fina service, samma goda mat, samma fantastiska minigolf och med samma underbara personal!!

För köp av presentkort, följ länk ovan️, ange kod: swing25

Swing öppnar igen den 18e Augusti
Spela minigolf utomhus - besök våra andra ställen

Ta hand om er alla nära & kära ❤️

Vänliga hälsningar,
Hans & Nathalie med personal