Fyra av en smakupplevelse
Ta en tugga av New York,
Hawaii eller Missouri.
Vår meny bjuder på ett
fyrverkeri av smaker med
inspiration från landet
där minigolfen föddes
på 1930-talet.
Ta en tugga av New York, Hawaii eller Missouri.
Vår meny bjuder på ett fyrverkeri av smaker med inspiration från landet
där minigolfen föddes på 1930-talet.
Ät & drick
Swing by Golfbaren har höga ambitioner att erbjuda bästa kvalitet & upplevelse i alla led. Vårt köksteam med kökschef Jose Campos i spetsen har därför skapat två olika menyer. Vi lagar i princip allt från grunden och erbjuder såväl egenskapade rätter & kombinationer som klassiker med inspiration från olika delar av USA. Vår Back Alley Bar erbjuder en Street Food-inspirerad meny som avnjuts i baren eller på minigolfen.
Vårt Dining Room med underbara takfönstret och härlig miljö erbjuder en liten men väl utvald meny för alla smaker. Vi ändrar & byter meny ca 4-6 ggr per år anpassat efter råvaror & säsonger.
Vårt barteam med barchef Calle Lundberg i spetsen har skapat ett utvalt men varierat dryckesutbud i våra två barer. Vi är lite extra stolta över vår egen Swing-öl som bryggs i samarbete med Klackabackens bryggeri i Kristianstad. Vår faiblesse för 30-talet avspeglas i ett varierat utbud av prohibition-klassiker i baren samt att vi för grupper har en tredje hemlig sk Speakeasy bar….
The Dining Room
The Dining Room
Sitt ner under vårt stora glastak som öppnar upp himlen och skapar en mysig miljö att äta i. Vi hämtar inspiration från det mångkulturella amerikanska köket, och menyn spänner från lobster rolls och sotad tonfisk till picklad tofu. Med kreativitet, lekfullhet och ständig förnyelse skapar våra kockar matupplevelser för hungriga minigolfare.
The Dining Room
Utvalda favoriter
Serveras med katalanska hängtomater, hyvlade röda äpplen, rökt olivdressing och nygräddat bröd.
Vinförslag: Le Monde, Pinot Grigio, Italien 130:- gl.
Serveras med kålsallad dresserad med granatäppelsirap och granskottsolja. Toppad med wonton- och rotfruktschips samt emulsion på rostad vitlök.
Vinförslag: Villabella Ripasso, Cordinella, Rondinella, Molinara, Italien 140:- gl.
Rimmad och pocherad torsk, serveras med smörstekt ostronskivling, rostad svampbuljong samt ugnsbakad sparrispotatis och syrade rotfrukter
Vinförslag: Chanson Chablis, Chardonnay, Chablis, Frankrike 150:- gl.
Serveras med marinerad ostronskivling, mandel- och paprikacreme, spetskål och riven 24 månaders Parmesan. Samt ungsbakad sparrispotatis och syrade rotfrukter.
Vinförslag: Chanson Chablis, Chardonnay, Chablis, Frankrike 150:- gl.
Krämig hummerröra i briochebröd toppad med forellrom, rivet kokt ägg, svart vintertryffel och friterad lök. Serveras med potatis eller sötpotatis crispy fries.
Vinförslag: Paco & Lola, Albariño, Spanien 130:- gl.
Back Alley Bar
Back Alley Bar
Back alley bar
Smyg in bland gränderna till Back Alley Bar, luta dig tillbaka med en slice från Nat’s pizzalucka eller ta en kall dryck i baren.
Barmeny med härlig street food och allt från stenugnsbakade pizzor till smarriga burgare och finger food
– ett givet stopp innan, under eller efter minigolfrundan!
Här gäller endast drop-in.
Back Alley Bar
Utvalda favoriter
- Charkuterier med tillbehör 180:-
Utvalda charkuterier och ost.
- KONFITERADE KYCKLINGVINGAR 95:-
Slungade i bbq-sås, örter och vårlök.
- Swings Burgare 150:-
Med majonnäs, cole slaw, sallad, tomat, karamelliserad lök, beer cheese, bacon och saltgurka. Välj mellan potatis eller sötpotatis crispy fries.
- Meat Lovers Pizza 150:-
Utvalda charkuterier: salccia, Coppa och Tryffelsalami. Toppas med silverlök, tryffelcreme, honung, Parmesan och säsongens gröna blad.