Frequently asked questions

FAQ

Vi vet att det kan vara svårt att få till den där företagsfesten,
kick offen, kompisträffen eller bara den spontana rundan.
Här har vi samlat våra vanligaste frågor och svar för att hjälpa er på traven.
Hittar du inte det du söker? Maila eller ring oss så hjälper vi dig gärna.

Vi vet att det kan vara svårt att få till den där företagsfesten, kick offen, kompisträffen eller bara den spontana rundan.
Här har vi samlat våra vanligaste frågor och svar för att hjälpa er på traven.
Hittar du inte det du söker? Maila eller ring oss så hjälper vi dig gärna.

Visst är det roligt! Vi har 12-hål på vår ordinarie bana och vill man köra 18-hål har vi ytterligare 6 hål i vårt hemliga vardagsrum en trappa ned.

Prata med personalen på plats eller boka vår roliga Living room combo.

En runda kan ta allt mellan 30min-1,5h beroende på hur mycket folk som är på banan och hur många spikar ni slår men räkna med ca 1h.

Nej då, det går lika bra att droppa förbi på en spontan runda eller bara ta ett glas av din favoritdryck i baren.

För sällskap upp till 10 personer så kan ni boka på hemsidan under fliken ”BOKA”. Glöm inte att trycka på det lilla plustecknet för att se våra lediga tider. Är ni en större grupp mailar ni boka@aspudden.revolv.se.

Ring oss eller släng iväg ett mail så ordnar vi det!

Har ni stenkoll på minigolf och känner att ni klarar allt själv – toppen! Då kostar det 150kr per person. Vill ni höja upplevelsen eller bara stärka teamkänslan och få hjälp av ett proffs som hjälper er med regler, lagindelning, tips och trix och som dessutom kör en prisutdelning i slutet så kostar det 250kr per person. Detta

Självklart, andra rundan kostar bara 70kr. Passa på att slå månadens rekord vettja!

Självklart! Inte för att skryta men vi har nog stans bästa käk. Tror du oss inte så kom hit och testa. Om ni är ett sällskap på upp till tio personer kan ni boka bord i vår matsal och beställa från vår A la cartemeny. Är ni över tio personer har vi en sharingmeny som gäller för större grupper. Känner ni er spontana så går det lika bra att äta i vår Back Alley bar där vi har en lite mer avslappnad barmeny. Där bokar vi inte bord utan det är bara att droppa förbi när ni vill.

Sharingmeny är vad vi valt att kalla vår meny för sällskap över tio personer. Våra kockar väljer ut de bästa råvarorna för säsongen och sätter ihop en två eller trerättersmeny som ni blir serverade till bords. Lite som en buffé på ens egna bord fast ändå inte alls en buffé, utan sharing. Maten kommer ut i omgångar till ert bord och ni plockar och äter tillsammans. Eller som vi valt att kalla det – social dining!

Då spanar ni in fliken ”COMBOS” där vi har satt ihop ett gäng härliga paket för att underlätta det för er. Där ser ni tydligt hur många personer de gäller för samt pris och innehåll!

Ja självklart! Maila boka@aspudden.revolv.se så snackar vi ihop oss. Vi är inte omöjliga och kan lösa det mesta!

Yes box! Vi har drinkbiljetter som gäller antingen för allt i sortimentet eller enbart öl/vin/ cider och alkoholfritt. Våra biljetter har inget förbestämt värde utan ni debiteras bara för det ni dricker enligt vår meny. Dvs. väljer ni att lösa in biljetten mot ett glas vin så läggs det priset på notan då det är vad ett glas kostar hos oss. De biljetter som inte löses in i baren blir ni självklart inte debiterade för.

För att slippa stå med 40 färdiglagade rätter som vi måste slänga vilket är dåligt både för miljö och plånbok så kan ni avboka mat senast 4 dagar innan ert besök. Minigolf med spelvärd avbokas senast 48h innan. Om ni bokat minigolf på egen hand så ring eller maila oss någon dag innan med din avbokning.

Nej då, vi har en bemannad och kostnadsfri garderob. Under vinterhalvåret får vi in många stora fluffiga jackor så det kan bli lite ont om plats. Lämna därför gärna gitarrfodralet och största resväskan hemma.

Både för er och vår säkerhet har vi valt att vara helt kontantfria, så slå inte sönder spargrisen i onödan innan ni kommer. Vi tar VISA, Mastercard och American Express.

Ja, det kan gå bra, men notera då att vi har en fakturagräns på minst 10 000kr samt 10 dagars betalningsvillkor. Önskar ni betala med faktura måste detta anmälas innan Ert besök och även godkännas från vår sida.

Alla minigolftillbehör såsom klubba, boll och scorekort finns på plats så du behöver inte ta med järnsjuan denna gång. På Swing gillar vi olikheter så kom precis som du är och spela! Men vi tycker alltid det är roligt när man följer vårt tema; förbudstid, 30-tal, speakeasy och Gatsby.

Jo men visst! Under vår och sommar finns vi både i Aspudden och Kristineberg. Den bereste kan också hitta oss i Göteborg i Kungsparken. Klicka dig in på www.golfbaren.se för att läsa mer!

Kära gäster & vänner!

På grund av rådande omständigheter tvingas vi nu vidta akuta åtgärder för att säkra vår ekonomiska överlevnad men framförallt för att värna om våra anställdas, våra gästers och samhällets välmående. Vi kommer löpande att följa och anpassa oss efter myndigheternas råd och uppmaningar. Vi håller tummarna för att läget stabiliseras och att vi snart ses på vårt älskade Swing igen!   ⛳️

Vi är så tacksamma för att ni alla kommer och gästar oss och för alla fina lovord vi får både muntligt & skriftligt🙏 Hoppas att ni inte glömmer bort oss under denna tillfälliga paus, för nu behöver vi er mer än någonsin!
Under tiden vi håller stängt vill vi erbjuda er att köpa våra presentkort med 25% rabatt i valfritt belopp både för privatpersoner & företag. Så fort läget stabiliserats så står vi redo och ser fram emot att ta emot er med samma fina service, samma goda mat, samma fantastiska minigolf och med samma underbara personal!!

För köp av presentkort, följ länk ovan️, ange kod: swing25

Swing öppnar igen den 18e Augusti
Spela minigolf utomhus - besök våra andra ställen

Ta hand om er alla nära & kära ❤️

Vänliga hälsningar,
Hans & Nathalie med personal