Dryck

Vårt dryckessortiment

кокос

Till minigolfen, eller till maten? Vi har drycker som passar perfekt till bägge. Njut av en god cocktail, öl, vin eller välj något av våra alkoholfria alternativ.

Nedan finner ni ett urval av vårat sortiment. Längst ner hittar ni hela vår dryckesmeny.

ÖL

beer

Fatöl

BURKÖL

Minigolf Swing by Golfbaren

Flasköl

vin

Vit vin

Minigolf Swing by Golfbaren

rött vin

Cocktails & dreams

Smakresa med stuns

Cocktails och minigolf är en match made in heaven.
Tänk bara en spik och en perfekt avvägd Manhattan – samtidigt.
Kom hit och låt drömmen slå in!

På Swing har varje cocktail en historia att berätta. Våra bartenders jobbar med smaker som tar oss tillbaka till förbudstiden i Amerika – en spännande era då många av våra klassiska cocktails kom till. Med färska råvaror, hemgjorda smaksättare och högkvalitativa spritdrycker mixar vi dina drömmars cocktail.
Dessutom har vi ett brett sortiment av öl, vin och alkoholfria drycker.

Bartenderns smarrigaste cocktails

se hela vår meny här

Kära gäster & vänner!

På grund av rådande omständigheter tvingas vi nu vidta akuta åtgärder för att säkra vår ekonomiska överlevnad men framförallt för att värna om våra anställdas, våra gästers och samhällets välmående. Vi kommer löpande att följa och anpassa oss efter myndigheternas råd och uppmaningar. Vi håller tummarna för att läget stabiliseras och att vi snart ses på vårt älskade Swing igen!   ⛳️

Vi är så tacksamma för att ni alla kommer och gästar oss och för alla fina lovord vi får både muntligt & skriftligt🙏 Hoppas att ni inte glömmer bort oss under denna tillfälliga paus, för nu behöver vi er mer än någonsin!
Under tiden vi håller stängt vill vi erbjuda er att köpa våra presentkort med 25% rabatt i valfritt belopp både för privatpersoner & företag. Så fort läget stabiliserats så står vi redo och ser fram emot att ta emot er med samma fina service, samma goda mat, samma fantastiska minigolf och med samma underbara personal!!

För köp av presentkort, följ länk ovan️, ange kod: swing25

Swing öppnar igen den 18e Augusti
Spela minigolf utomhus - besök våra andra ställen

Ta hand om er alla nära & kära ❤️

Vänliga hälsningar,
Hans & Nathalie med personal