Champagne Friday's

Kl 17-19 After work at Mrs M’s office

Kl 17-19 After work
at Mrs M’s office

Mrs M provar såklart ny skumpa varje fredag och du är nu inbjuden att joina henne och fira fredagsmys Mrs M style.
Efter en lång arbetsvecka är det enda rätta att bli serverad kyld champagne av Butlers, någon som opponerar sig?
Du köper din gyllene biljett online eller i mån av plats i receptionen på Swing by Golfbaren och får sedan access till Mrs M’s hemliga kontor.
Garanterat den mest fabulösa AW’n i stan!

Fredagar: 20/9, 11/10, 18/10, 25/10, 01/11, 08/11, 15/, 22/11
Pris: 250 kr för 2 glas Champagne.

Kl 19-21 A seat at Mrs M’s table

Kl 19-21 A seat
at Mrs M’s table

Efter att bubblet har worked it’s magic och fått dig att känna dig extra fabulös så är det dags att dinera. Som AW gäst får du förtur till de exklusiva platserna (endast 8 st) vid Mrs M’s middagsbord.
Hon bjuder på en 3-rätters som är speciellt komponerad för att ta fram det bästa hos livets vatten, champagnen.
Serverad av Butlers såklart!

Fredagar: 20/9, 11/10, 18/10, 25/10, 01/11, 08/11, 15/11, 22/11
Pris: 450 kr för 3-rätters middag.

Kl 20-00 Drinks at Mrs M’s livingroom

Kl 20-00 Drinks
at Mrs M’s livingroom

Kl 20 kommer Mrs M att känna sig lite extra generös och bjuda in dig och ditt hangaround ner till sitt livingroom. Som alla stjärnor har hon har fått sin Butler James att bygga henne en alldeles egen champagnebar i sitt livingroom. Där spelar hon Music to FEEL fucking freaking fabulous by och serverar skumpa hela natten lång. Vi ser bubblorna stiga i glaset och känner bubblorna stiga inombords. För vi vet ju alla att champagne har en inbyggd bieffekt av att man känner sig extra fabulös, en känsla en stor stark aldrig kan ge.
You’re with me right?
Men precis som Mary Pickford så har Mrs M såklart även några minigolfbanor i vardagsrummet om man nu vill passa på att förbättra sin swing (på eller av banan).

Pris: Gratis inträde just for you honey…

Varje fredag från och med 17 januari.

Champagne provning

Med Maja Forsberg
från Svensk Champagneimport

Fredag 04/10

Fotograf: Katarina Star Hansson

Den kvinnliga stumfilmsproducenten och filmstjärnan Mary Pickford har bett Mrs M att vattna blommorna på hennes kontor när hon är i Hollywood och sparkar in dörrar i filmens värld. Mary Pickford var en av de första och största kvinnliga producenterna i Hollywood, en firad filmstjärna, en riktig bad bitch i business, förälskad i minigolf och Astrid Lindgrens inspiration till Pippi Långstrump.
Then another redhead came along, Mrs M…
Ja ni fattar ju, a match made in heaven som passar som champagnen i strupen!

Mrs M är inte direkt vad man skulle beskriva som måttfullhetens kvinna så förutom att vattna blommorna så ställer hon såklart till med en all-nighter på Swing. Förutom att du är inbjuden till hennes champagneprovnings-AW varje fredag så får även chansen till a seat at her dinner table och den unika möjligheten att dinera med denna Pippi-kopia. För att sedan få avsluta kvällen med klackarna i taket i hennes livingroom där hon låtit bygga sin alldeles egna champagnebar.

Välkommen på fredagsmys Mrs M style tillsammans med hennes Butler på Swing by Golfbaren fredagar hösten 2019.
Mr Gatsby – step aside, there’s a new woman in town. She likes her champagne old and her men young…

Kära gäster & vänner!

På grund av rådande omständigheter tvingas vi nu vidta akuta åtgärder för att säkra vår ekonomiska överlevnad men framförallt för att värna om våra anställdas, våra gästers och samhällets välmående. Vi kommer löpande att följa och anpassa oss efter myndigheternas råd och uppmaningar. Vi håller tummarna för att läget stabiliseras och att vi snart ses på vårt älskade Swing igen!   ⛳️

Vi är så tacksamma för att ni alla kommer och gästar oss och för alla fina lovord vi får både muntligt & skriftligt🙏 Hoppas att ni inte glömmer bort oss under denna tillfälliga paus, för nu behöver vi er mer än någonsin!
Under tiden vi håller stängt vill vi erbjuda er att köpa våra presentkort med 25% rabatt i valfritt belopp både för privatpersoner & företag. Så fort läget stabiliserats så står vi redo och ser fram emot att ta emot er med samma fina service, samma goda mat, samma fantastiska minigolf och med samma underbara personal!!

För köp av presentkort, följ länk ovan️, ange kod: swing25

Swing öppnar igen den 18e Augusti
Spela minigolf utomhus - besök våra andra ställen

Ta hand om er alla nära & kära ❤️

Vänliga hälsningar,
Hans & Nathalie med personal